En sjælden ikke så god katteoplevelse

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker min lille misser Mille mere end nogle mennesker, men jeg vil altså med det her oplæg gerne fortælle list om hvor svært det faktisk kan være at have kat. Katte laver mange mærkelige ting som vi mennesker noglegange ikke forstår en pind af – en af dem er at smide random ting på gulvet. Jeg kan godt fortælle jer at min lille Mille simpelthen eeeeelsker at smide mine ting på gulvet.

Yes, det så nemlig sådan her ud…
Yes, det så nemlig sådan her ud…

Det er i og for sig også fint nok, da det størstedelen af gangene bare er småting, som ikke rigtig kan gå i stykke – ja altså lige indtil i går. Jeg sidder ude i min altan med en nybrygget kaffe, god bog, og solen bagende lige ned på mig ansigt, livet bliver ikke bedre tænkte jeg. Pludselig hører jeg et kæmpemæssigt brag ude fra mit køkken, så jeg næsten fik kaffen galt i halsen. Jeg hopper selvfølgelig op af stolen for at se, hvad der var sket. Også der midt i mit køkken, omringet af Kähler jubilæums vasens tusinde stykker, sidder Mille, og giver mig sine bedste “ups” øjne.
Jeg ved, at man ikke kan få den skide vase længere udover at nogle få sælger den til latterligt høje priser på DBA. Så jeg har taget et lån hos ferratum, da det efter min mening er det bedste sted at låne fra, hvis man endelig skal, og nu går jeg altså på jagt – ligemeget hvor meget det kommer til at koste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s